Den 19-04-2018

Den 17-04-2018

Sandkassefodbold starter igen.

Sandkassefodbold
Så starter sandkassefodbold igen i Haslev FC.

Lørdag d. 20 april kl. 10 – 11 på streetfodboldbanen ved HFCs klubhus.
Alle børn fra 7 år og yngre er velkomne.
på HFCs vegne
Jens Hvidemose

<div aria-label="Samtale" autoid="_rp_2" role="list" style="font-family: " segoe="" ui",="" "segoe="" wp",="" ui="" wpc",="" tahoma,="" arial,="" sans-serif;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="" tabindex="-1">
Den 10-04-2018

Partnerpolering

Partnerpolering har fornyet sit sponsorat i Haslev FC for en ny 2 årig periode. Partnerpolering støtter med sit sponsorat meget bredt i klubben og dens mange aktiviteter og har været med i mange år som sponsor.

Den 09-04-2018

Haslev FC fodboldskole

Igen i år arrangerer Haslev FC fodboldskole i skolernes sommerferie, i uge 27 d. 2.-6. juli.

Det er nu tid til tilmelding, som gøres på jensesport.dk under HFC. Fodboldskolen er for børn fra 0-9 klasse og foregår på banerne ved Haslev FC´s klubhus. Sidste år var mere end 100 børn tilmeldt, som havde en fantastisk uge sammen med 12 trænere fra HFC. I år er hovedparten af trænerne de samme som sidste år.

Har du spørgsmål kan Jens E i Sportigan kontaktes

Den 22-03-2018

Kirkepladsen har fornyet deres sponsorat for yderligere 2 år.

HFC er meget stolte samarbejdet med Kirkepladsens Blomster, som har kørt i over 10 år

Den 22-03-2018

Centrum Salonnen i Vestergade har forlænget kontakten med Haslev FC i yderligere 2 år og gælder nu på 3 ungdomshold.

HFC er stolte over endnu engang at kunne skrive kontrakt med Centrum Salonen, som har været med i over 10 år.

Den 23-02-2018

Ny sponsor i HFC

Frøsigs Autoværksted har, som ny sponsor, tegnet et sponsorat med Haslev FC, som betyder at Oldboys og Veteran afdelingen for første gang får nyt træningstøj. HFC er stolt over at Frøsigs Autoværksted har valgt at samarbejde med fodboldklubben.

Den 20-01-2018

Bygma Haslev.

Bygma i Haslev, har fornyet sit sponsorat i Haslev FC for en ny 2 årig periode. Bygma støtter med sit sponsorat meget bredt i klubben og dens mange aktiviteter og har været med i mange år som sponsor.

Den 18-01-2018

Haslev Boghandel.

Haslev Boghandel i Haslev, har fornyet sit sponsorat i Haslev FC for en ny 2 årig periode. Haslev boghandel støtter med sit sponsorat meget bredt i klubben og dens mange aktiviteter og har været med i mange år som sponsor.

Den 17-01-2018

Refina Vask og Rens.

Refina Vask og Rens i Haslev, har fornyet sit sponsorat i Haslev FC for en ny 2 årig periode. Refina støtter med sit sponsorat meget bredt i klubben og dens mange aktiviteter og har været med i mange år som sponsor.

Forrige Næste