Den 05-06-2018

SE OG AKTIVÉR DIT FODBOLDPAS NU

350.000 fodboldspillere skal inden 1. august aktivere deres Fodboldpas for at kunne spille kampe i DBU’s turneringer. Det samme gælder dommere, trænere, kontaktpersoner og resten af fodbold-Danmark med en DBU-profil.

Klik her for at se video: Fodboldpas

Den 14-05-2018

Udlevering af klubdragt

Husk alle som har været forbi Sportigan med bestilling af Klubdragt skal afhente den nu på
tirsdag, d. 15/5 kl. 18-19 I HFC klubhus.
Grillen er tændt og der kan købes ristede pølser med brød, så tag familien med 😎
Vi glæder os til og se.
Hilsen HFC

Den 10-05-2018

HFC mangler hænder

Haslev fodboldklub drives primært  af frivillige kræfter. Der er rigtig mange ting der skal gøres, både på banerne og udenfor banerne, før vi har en klub der fungerer og som vi kan være stolte af.

Ud over at det er rigtig svært at finde trænere til vores unge mennesker, er det ligeledes rigtig svært at finde frivillige kræfter til at løse de praktiske gøremål der gør, at vi kan drive en stor fodboldklub til alles glæde og fornøjelse.

Vi håber, at vi med dette opslag kan få fat nogle ekstra hænder, så vi i fællesskab kan gøre HFC til en endnu bedre sted at være og til en endnu bedre fodboldklub.

Du skal vide, at vi i fællesskab finder en arbejdsopgave der passer dig, og med det timeantal du mener at kunne bidrage med.

Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Søren Toft på tlf. 42 42 11 35 eller på mail kontingent@haslev-fc.dk

HFC glæder sig  meget til at høre fra dig !!

Følgende arbejdsområder søger vi hænder til :

Økonomiudvalg:            Udvalget tager sig af klubbens økonomi og regnskaber.

Har du evner og talenter i den retning skal du være velkommen til at tage kontakt til

Jens Larsen på mail: kasserer@haslev-fc.dk

PR udvalg:                      Udvalget tager sig af alle PR-mæssige opgaver.

Udvalget finder bla. sponsorer til klubben, Står for driften af hjemmeside og andre sociale medier.

Har du en god og sund købmandsånd, og -eller IT-mæssige kundskaber skal du være meget velkommen til at tage kontakt til

Brian Lindholm-Larsen på mail: brian@jlhaslev.dk

Aktivitetsudvalg:            Udvalget planlægger og søsætter div. Klubarrangementer.

Det kan f.eks. være fællesspisning i klubben, klubdag, Sankt hans aften.

Mulighederne er mange, men hænderne er få  !!!

Vil du byde ind på denne opgave skal du kontakte

Michael Kranker på mail: michael.kranker@siemens.com

Administrationsudvalg:   Udvalget tager sig af alle administrative forhold.

Har du lyst, mod og evner i den retning  skal du tage kontakt til

Kristian Pedersen på mail: turnering@haslev-fc.dk

Anlægsudvalg:                  Udvalget tager sig af de bygningsmæssige forhold, samt driften af banerne.

Vi mangler hænder til f.eks småvedligehold af bygninger, kridtning af baner, letter oprydning/rengøring af udendørsarealer osv.

Vil du give en hånd med kan du kontakte

Jesper Jørgensen på  mail Skjoldborg1@gmail.com

Kioskudvalg.:                    Udvalget søger for driften af kiosken .

Kiosken mangler frivillige til at betjene klubbens medlemmer med salg af øl/vand, kaffe, slik og pølser mm.

Vil du give en hånd med i kiosken skal du kontakte

Anders Gründahl på mail: kiosk@haslev-fc.dk

Sportslig udvalg:               Udvalget tager sig af alle de sportslige forhold i klubben.

Hvis du vil gi en hånd med, eller bare høre hvad nærmere hvad angår de sportslige aktiviteter (træner, holdleder, dommer mm.) skal du kontakte Formanden for udvalget:

Jesper Thidemann; mail: jthidemann@icloud.com

Den 28-04-2018

HFC FODBOLDSKOLEN 2018

Sidste frist for tilmelding: 24. maj 2018

Den 23-04-2018

Vigtig info ang værdikupon til træningstøj og medlemskort!
Haslev FC har udsendt værdikupon til træningstøj og medlemskort, efter at der er blevet betalt kontigent.
Der har været nogle udfordringer med at disse er kommet frem, idet disse er blevet udsendt med Post Nord.
Hvis du endnu ikke har modtaget dette, skal du skrive til pr@haslev-fc.dk
Hvorefter vores formand for PR Brian Larsen vil tage sig af sagen.

med venlig hilsen

Den 17-04-2018

Sandkassefodbold starter igen.

Sandkassefodbold
Så starter sandkassefodbold igen i Haslev FC.

Lørdag d. 20 april kl. 10 – 11 på streetfodboldbanen ved HFCs klubhus.
Alle børn fra 7 år og yngre er velkomne.
på HFCs vegne
Jens Hvidemose

<div aria-label="Samtale" autoid="_rp_2" role="list" style="font-family: " segoe="" ui",="" "segoe="" wp",="" ui="" wpc",="" tahoma,="" arial,="" sans-serif;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="" tabindex="-1">
Den 10-04-2018

Partnerpolering

Partnerpolering har fornyet sit sponsorat i Haslev FC for en ny 2 årig periode. Partnerpolering støtter med sit sponsorat meget bredt i klubben og dens mange aktiviteter og har været med i mange år som sponsor.
​HFC takker for det gode sammenarbejde.

Den 09-04-2018

Haslev FC fodboldskole

Igen i år arrangerer Haslev FC fodboldskole i skolernes sommerferie, i uge 27 d. 2.-6. juli.

Det er nu tid til tilmelding, som gøres på jensesport.dk under HFC. Fodboldskolen er for børn fra 0-9 klasse og foregår på banerne ved Haslev FC´s klubhus. Sidste år var mere end 100 børn tilmeldt, som havde en fantastisk uge sammen med 12 trænere fra HFC. I år er hovedparten af trænerne de samme som sidste år.

Har du spørgsmål kan Jens E i Sportigan kontaktes

Den 22-03-2018

Kirkepladsen har fornyet deres sponsorat for yderligere 2 år.

HFC er meget stolte samarbejdet med Kirkepladsens Blomster, som har kørt i over 10 år

Den 22-03-2018

Centrum Salonnen i Vestergade har forlænget kontakten med Haslev FC i yderligere 2 år og gælder nu på 3 ungdomshold.

HFC er stolte over endnu engang at kunne skrive kontrakt med Centrum Salonen, som har været med i over 10 år.

Forrige Næste