Den 08-08-2016

Vi træner:
Onsdage fra kl. 17-18
Lørdage fra kl. 9-10.30

Trænere:
Johnni Adamsen
Henrik Adamsen
Martin Birk
Janus Vedel

Referat af forældremøde fra d.25/3

- Året der kommer.
I år træner vi onsdage fra kl.17-18 samt lørdage fra kl.9-10.30. De ekstra 30 min om lørdagen er lidt på prøve. Hvis ungerne kan holde koncentrationen vil det blive fast i år.
"Pause-reglen" vil stadig blive brugt hvis det bliver aktuelt. Den går ud på at vi træner har et lille redskab til at skabe ro og orden i træningen, så vi ikke har nogen der ødelægger det for andre. Hvis en spiller gentagne gange forstyrre eller på anden måde laver uro i træningen, vil de få en pause på 5 min. Herefter deltager man igen i træningen. Skulle det så ske igen(hvad jeg ikke har prøvet før) vil det betyde et "tak for Idag"..... og man må ikke være med mere i dagens træning. Man er selvfølgelig velkommen ved næste træning.

Efter hver træning rydder ALLE spillere op inden man køre hjem.
Jeg vil tage en snak med spillerne omkring dette snarest.

Sidste træning i foråret er 24/6

-Stævner i år.
DBU stævnerne(3-mands)ligger på følgende datoer
22/4. 6/5. 27/5. 10/6
St.bededagsstævner i Næstved som er 5-mands 14/5, som klubben betaler.

Som noget nyt i år har vi fået en spillertøjs-ansvarlig, det er Lukas far. Vi har fået 3 tasker med 10 sæt i hver, tøjet vaskes uden skyllemiddel. Hver taske får et nummer 1,2 og 3, samt et telefon nummer på Lukas far-Nikolaj. Når vi så har været til stævne og tøjet er samlet sammen. Er der en der tager tøjet med hjem og vasker det, sådan at vi ikke skal samle alt tøjet sammen efter hvert stævne. Og vedkomne der har fået tøjet med hjem, smider lige en SMS til Nikolaj. På den måde ved vi altid hvem der har tasken med hjem. Når i så har vasket og strøget tøjet afleveres det retur til Nikolaj.
Fremover når vi skal til stævne, mødes vi ved klubhuset og køre i samlet flok til destinationen. Så når i får et mødetidspunkt er det i klubhuset vi mødes. Hvis nu det passer dårligt at man skal forbi klubben, kan man selvfølgelig køre direkte. Men her SKAL der tages kontakt til dagens træner, så han lige er orienteret omkring dette.

- Et par hurtige for træneren.
Når vi er til stævne vil jeg opfordre jer forældre til at tage håndklæde med til jeres unger. Det giver så meget socialt for ungerne og de hygger sig virkelig med det. Der er selvfølgelig ikke nogen der skal tvinges i bad hvis ikke de vil, plus der kan være andre ting der gør det svært. Men prøv det.....
Når vi er ude at spille er det KUN træneren der giver instruktioner til børnene, i forældre er selvfølgelig velkommen til at heppe. Men det er træneren der dirigere og snakker til spillerne. Det kan skabe forvirring for børnene hvis der er flere der råber af dem.

-Johnni