Den 01-11-2017

Til drenge og forældre i HFC drenge U15/U16

Som I har fået at vide i dag fra ham selv stopper Jan Fugl som træner for holdet ved afslutningen på efterårstræningen.
Vi er i Sportsligt Udvalg ærgerlige over at sige farvel til Jan i al fald for denne gang, men respekterer naturligvis hans ønske om en pause.
Vi har sagt tak til Jan for indsatsen, både med holdet her og med tidligere årgange, og vi håber at se ham som frivillig i klubben igen, når han har fået ny luft.

Jan meddelte sin beslutning allerede for ca. en måned siden, naturligvis med tanke på, at klubben straks kunne præsentere en ny træner, nu hvor hans meddelelse kom ud.
Imidlertid arbejder vi netop nu på en ny organisering af 11-mandsfodbolden i klubben, sådan at vi fremover prøver at få en større sammenhæng i de aktiviteter, der foregår på U14 og opefter.
Det er desværre en tendens i alle klubber, at spillerne er svære at fastholde i teenageårene, og det gælder også i HFC, hvor vi f.eks. ikke har egentlige tilbud til spillere fra 17-19 år.

Dette 11-mandsprojekt er endnu ikke helt på plads, men det forsøger vi at få her i november måned, hvorefter vi håber at kunne meddele jer planerne for det nye år – og herunder en ny træner – i december måned.

Det betyder, at afdelingen går på vinterpause nu med Jans farvel, og at vi forventer at starte op igen midt i januar 2018. I vil få besked herom ad denne kanal, og vi håber naturligvis, at I alle hænger på.
Under alle omstændigheder er det vigtigt at slå fast, at dette ikke handler om hverken manglende vilje eller evner til at have en ny træner på plads, men om at få hele strukturen i hele ungdomsfodbolden på plads. inden vi finder den nye træner til jer.

Tak for sæsonen 2017 og god vinterpause til jer alle.

Venlig hilsen
Haslev FC
Sportsligt Udvalg