Den 04-02-2017

Trænings opstart U15

Så har U15 været igang på kunst anlægget, håber flere af jeg kigger på på banerne på Tirsdag kl.18:00 og igen
17:30...

Hilsen det nye træner Team

Kenneth og Balo

Den 10-04-2015

Forårssæson

Kære alle forældre

Vinteren er ved at være slut og duften af kunstgræs er skiftet ud med duften af frisk græs.

Vi har haft en fin vinterperiode med gode træningspas og mange gode kampe for de hold, der har været tilmeldt vintertuneringen.

I marts måned har vi har haft en masse nye drenge til træning. Det er vi rigtig glade for. Vi er på u13 årgangen meget opmærksomme på at der skal være plads til alle, der har lyst til at spille fodbold i vores dejlige klub. Vi har nu ca. 46 spillere. Spillere på meget forskelligt niveau. På trods af niveauforskellene er det vigtigt for os stadig at arbejde for, at der er et godt træningsmiljø og sammenhold på tværs af holdene på årgangen.

Da vi har fået en stor tilgang af spillere og stadig kun er 3 trænere, er vi meget interesserede i at få hjælp. Så hvis der er nogen af Jer forældre, som har tid og lyst til, at hjælpe til med træning to gange om ugen/en gang om ugen eller bare en gang i mellem, må I meget gerne kontakte os. Man behøver på ingen måde at have UEFAs prolicens for at hjælpe til. Vi skal nok planlægge træningen og hjælpe jer i gang.

I er som forældre også meget velkommen til at byde Jer til hvis I har lyst til at hjælpe med at arrangere et eller flere sociale arrangementer for årgangen. Det kan være i form af en overnatning, fællesspisning i klubben mv. Vi har som trænere desværre ikke tid til at planlægge sådanne arrangementer, men synes det er vigtigt for drengene og vil meget gerne deltage, hvis det bliver arrangeret af forældre.

Vi vil i løbet af sæsonen, en gang i mellem, tage billeder til hjemmesiden, når holdene spiller kamp. Hvis der er nogen, der ikke er interesserede i, at der bliver taget billede af deres dreng, skal I kontakte os, så vi kan være opmærksomme på det.

Vi har været rigtig heldige at få lov til at eftertilmelde endnu et hold til forårsturneringen således at vi har tre hold, der skal spille kampe.

1. holdet er tilmeldt 11. Mandsturnering i u14 række 3. En række hvor de fysisk vil have det svært, men hvor de taktisk og teknisk sagtens kan følge med. Vi er overbeviste om at 1. Holdet med deltagelse i denne række, vil være rigtig godt klædt på til efter sommerferien hvor de skal spille 11 mandsfodbold som u14.
2. Holdet er tilmeldt 8 mandsfodbold i u13 rækken
3. Holdet er tilmeldt 8 mandsfodbold i u 13 rækken

Med dette turneringssetup betyder det at 36 spillere hver weekend skal ud og spille kampe. Vi vil selvfølgelig sørge for at alle, der har betalt kontingent kommer ud og spille.

En vigtig ting som vi forventer af Jer som forældre, er at I en gang i mellem hjælper til med at vaske kamptøjet.
Vi har lavet lidt ændringer i forhold til hvilke hold man spiller på, på grund af den store tilgang vi har haft. I kan se sammensætningen nedenfor. Uanset hvilket hold man spiller på, vil vi som trænerteam sørge for at man for en kvalificeret træning. Vi vil fortsat, en gang i mellem lave stationstræning, så alle hold kommer til at lave øvelser med alle trænere. På den måde kan vi som trænere kan følge med i spillernes udvikling.

Da der er en stor gruppe spillere, der niveaumæssigt ligger meget tæt, har vi valgt at lave en stor samlet første-andenholdstrup. De spillere, der er i den, vil primært spille kampe på første og anden holdet. Det kan forekomme at en enkelt eller to spillere bliver tilkaldt til tredjeholdet hvis der er mange afbud.


Første-andenholdstruppen er:

1. Lucas
2. Thor
3. Aksel
4. Frederik N
5. Marcus L
6. Emil O
7. Rasmus B
8. Mads O
9. Mikkel
10. Ditlev
11. Sebastian L
12. Mads H
13. Patrick O
14. Frederik B
15. Jonas D
16. Alex
17. Marius
18. Tobias K
19. Nikolaj C
20. Tobias P
21. Anders
22. Marcus O
23. Casper
24. Lucas Nymark


25. Teis
26. Victor B
27. Marcus R
28. Gustav S
29. Jonas V
30. Oliver L
31. Emil B

Tredjeholdstruppen vil være på 15 spillere
1. Rune
2. Oliver E
3. Patrick G
4. Jacob
5. Kasper
6. Rasmus A
7. Christian
8. Lucas P
9. Lucas D
10. Matti
11. Emil L
12. Emil A
13. Marcus
14. Jesper
15. Magnus

Vi glæder os til en god forårssæson!

Mange hilsner
Emil 24908854
Jesper 50530078
Preben 40813646

Den 09-04-2015

Velkommen på græs

Så er vi startet på græs

DET SKAL VÆRE SJOVT AT SPILLE FODBOLD