Den 12-06-2014

Haslev Fodbold Club overgår til elektronisk opkrævning af kontingent.

Klubben udsender nu kontingentopkrævninger via e-mail. Som så mange andre organisationer ønsker Haslev Fodbold Club at kommunikationen mellem klubben og medlemmerne sker elektronisk.

”Derfor fremsender vi nu kontingentopkrævninger via e-mail” siger Dennis Nielsen, der administrerer HFC’s medlemmer.

Og Dennis Nielsen fortsætter ”Vi har indgået en aftale med DBU og DIBS om en løsning, der dels gør det let for klubben at administrere alle de mange opkrævninger der sendes ud, og dels gør det let for medlemmerne at indbetale kontingentet. En win-win situation for alle.”

I den e-mail der udsendes er der et link til en betalingsside, hvor man kan betale med gængse betalingskort.
Fremover kan kontingent ikke længere betales hos Jens E.

Af hensyn til ovenstående er det vigtigt at du husker at meddele klubben, hvis din e-mail adresse ændre sig. Det kan du gøre til indmeldelse@haslev-fc.dk.

Den 02-12-2013

Ind- og udmeldelser samt kontingent.

Dennis Nielsen har overtaget arbejdet med registering af medlemmer samt udsendelse af kontingenter.

Indmeldelse:

Skal altid ske via HFC's web-site under Medlemskab/Indmeldelser.

Udmeldelse:

Skal altid ske via HFC's web-site under Medlemskab/Udmeldelser.

Man kan kun ind- og udmelde sig via HFC's web-site, og ikke hos sin træner eller holdleder eller via mail.

Kontingent:

Er der spørgsmål til kontingenter, send venligst en mail til Dennis Nielsen på info@dnautoservice.dk

Medlemskort.

Hvis du som medlem af HFC ikke har modtaget dit medlemskort, bedes du henvende dig til Dennis Nielsen på mail og som er info@dnautoservice.dk.

Desuden er der en del medlemstilbud som du kan se på Haslev-fc.dk, under Medlemstilbud.

Medlemskortet er personligt.

Nye satser - rykkergebyr i HFC.

Fra 1. Juli 2013 er rykkergebyret ved manglende kontingentindbetaling følgende:

1 rykker +50,00 kr.
2 rykker +100,00 kr.

dvs. ved 2. rykker bliver der lagt 150,00 kr. på dit kontingent.

Øvrige kontingent betingelse kan ses under punktet kontingenter - her på web-site

Klub kalender

Lør 25-11-2017 kl. 10:00 - 23:59Anders Grundahl privat