Du kan melde dig eller dine børn ind som fodboldspiller på denne side.

Find det relevante hold og klik på "Indmeldelse i afdelingen" linket under holdet.

Herefter bliver du linket videre til et ny side hvor du skal angive personlige oplysninger samt betale kontingent med det samme online. Kontingent der er opgivet opkræves halvårligt.

I øjeblikket acceptere vi Visa/Dankort og Mastercard. Vi arbejder på, at man også kan betale online hvis man har et Dankort uden Visa. Kan du ikke betale med dit kort, så kontakt klubbens medlemsadministrator Dennis Nielsen på info@dnautoservice.dk

Betalingen bliver gennemført via en klub aftale med DBU med DIBS som betalingsformidler. På dit kontoudtog vil der stå "Sportspay".

Samtidig med din tilmelding til Haslev Fodbold Club bliver du tilmeldt DBU som spiller og vil modtage en separat e-mail direkte fra DBU herom.

Når du tilmelder dig som spiller, så accepterer du samtidig, at klubben må sende e-mails til dig på den opgivne e-mail adresse om holdets og klubbens aktiviteter.

Ønsker du at støtte klubben og melde dig ind som passivt medlem kan du tilmelde dig nederst på denne side.

Den 24-04-2015

Kontingenter 2015.

Nedenfor fremgår klubbens kontingentsatser for 2015:

Afdeling:

Kontingent/år:

Senior

1.600,- kr.

Oldboys

1.300,- kr.

Ungdom fra og med årgang: 96, 97, 98, 99, 00, 01, 02, 03, 04 & 05.

1.300,- kr.

Ungdom fra og med årgang 06, 07 & 08.

1.200,- kr.

Passivemedlem

100,- kr.

Kun indendørs

350,- kr.

Dertil  kommer et kort gebyr på til Clearhaus på 1,45%. Dette beløb har intet

med Haslev Fodbold Club at gøre.

Kontingentet løber som følgende:

Første halv år (forår sæson): Fra den 1. januar og til den 30. juni (betalingslink udsendes medio januar, frist 1. februar)

Andet halv år (efterår sæson): Fra den 1. juli og til den 31. december (betalingslink udsendes medio juni, frist 1. juli)

Passive medlemmer er støttemedlemmer som ønsker at støtte klubbens arbejde.

Indmelding efter 1. juni betaler man fuldt forårskontingent, men får dog refunderet 300kr når efterårskontingent også er betalt. Refunderingen modtaget du sammen med din værdikupon til HFC's medlemspakke (træningstøj eller lign.)

Medlemspakker tilfalder kun ungdom.

Indmeldelse til efterårssæson, efter 1. Juli, giver medlemspakke til ½ pris.

Indmelding efter 1. oktober er halvt efterårskontingent og giver ingen medlemspakke.

Hel årligt kontingent over 1000 kr./år bliver delt i forår og efterår.

Regler ved udmeldelse:

Medlemmer der melder sig ud inden betalingsfristen på første fremsendte betalingslink kan få sit spillecertifikat.

Medlemmer som ønsker at melde sig ud inden første turneringskamp og som ikke har overholdt ovennævnte frist for udmeldelser, skal betale ½ kontingent for at få udleveret deres spillercertifikat.

Medlemmer som ønsker at melde sig ud efter de har spillet første turneringskamp skal betale fuldt kontingent.

Klub kalender

Fre 22-09-2017 kl. 16:00 - 23:59U14 drenge - Store mødelokale

SEP 23 Lør
11:00 Sjællandsserien, Pulje 2 Greve Fodbold - Haslev FC Greve Idræts Center Kampnr.  840887