Den 15-08-2017

Pigefodbold i HFC

Den 20-04-2017
Billede

Husk alle som har været forbi Sportigan med bestilling af Klubdragt skal afhente den nu på
tirsdag, d. 25/4 kl. 18-19 I HFC klubhus.
Grillen er tændt og der kan købes ristede pølser med brød, så tag familien med 😎
Vi glæder os til og se.
Hilsen HFC

Den 20-04-2017

HFC - Herfølge BK. 22. apr. kl.14.00 på Haslev stadion

Den 14-04-2017

Kunstgræsbane

Billede

Haslev FC aflåser deres kunstgræsbane

HFC har taget det drastiske skridt, at aflåse lågerne til deres kunstgræsbane.
HFCs bestyrelse har diskutteret sagen indgående. Det sker på grund af længere tids kedelige oplevelser på vores kunstgræsbane. Hvor folk der har benyttet banen, har efterladt skrald og flasker på banen - ja flere gange smadrede flasker til stor fare for brugerne. Og dette selv om der er opsat skilte og affaldskasser. Vi har også oplevet hærværk på banen, hvor net i målene er blevet afbrændt og skåret op.
HFCs bestyrelse ser gerne at banen benyttes i fritiden. Men dem der bruger banen skal respektere, de skilte der er sat op, de skal rydde op efter sig selv og brug af åben ild på banen er absolut forbudt.
HFCs kunstgræsbane er flittigt brugt. Ja mere end hvad vi i HFC havde kalkuleret med. Slidtagen på banen er stor, og en udskiftning af græstæppet er nødvendigt før vi egentlig havde beregnet. Og det er en økonomisk udfordring. Og jo bedre vi passer på den, jo længere holder den. Og vi opfordre alle til at hjælpe til med at passe på banen.
Den store låge i hjørnet af banen vil være åben for dem der skal træne på den. Og når vi kommer til efteråret vi bestyrelsen diskuttere sagen igen.
Til vintertræningen vil lågerne igen være åbne
Jens Hvidemose

Den 12-03-2017

Stor hjælp til Haslev FC fra Engberg

Engberg Tømrer & Snedker har i år øget sit sponsorat i Haslev, som nu er sponsor på 2 ungdomshold. Søren Engberg har været med en del år og yder også en del hjælp i klubben med forskellige reparation i klubhuset mv.. Uden hjælp fra personer, som fra Søren, vil HFC ikke være den klub den er i dag, udtaler Jens E Fra HFC. Engberg Tømrer & Snedker har tegnet en aftale frem til 1 jan. 2020

Den 16-02-2017

Fugl i HFC

JFT tømrer- & Snedkermester v/ Jan Fugl Thomsen er nu også sponsor på et ungdomshold. Udover at støtte HFC´s ungdomsafdeling er Jan Fugl også træner i klubben og har været det i over 10 år. HFC ar meget glad for det store arbejde og støtte han bidrager med i klubben, desuden gør JFT også rent i HFC´s klubhus, som  hans kone varetager.
HFC ser frem til mange års samarbejde med JFT tømrer- & Snedkermester.

Den 08-02-2017

Hvad gør man med to nevøer der spiller fodbold?

Steen & Lotte Andersson fra Combimix A/B har valgt igen at støtte HFC hvor deres to nevøer spiller fodbold og begge er omkring HFC's første hold i sjællandsserien. Combimix A/B vil have deres logo på alle spilleshorts i seniorafdelingen og støtte økonomisk til Haslev FC's mange aktiviteter. Jens E fra HFC kan desuden fortælle at det er på 5. år at Combimix A/B støtter Klubben og bidrager til et godt økonomisk fundament.

Den 06-02-2017

Meny på banen igen

Jacob Toftlund,  ejer af Meny i Haslev, har fornyet og øget sit sponsorat i Haslev FC for en ny 2 årig periode. Meny støtter med sit sponsorat meget bredt i klubben og dens mange aktiviteter og har været med i mange år som hovedsponsor og medsponsor i ungdomsafdeling. Jens E fra HFC fortæller at klubben har opnået stor goodwill hos Meny, via den måde klubben håndterer samarbejdet med Jacob Toftlund og hans forretning på og det er vi meget stolte af.

Den 30-01-2017

Erik Dams Mad sponser i HFC

Den lokale kok Erik Dam er ny sponsor HFC med sit firma Erik Dams Mad – Erik har selv spillet bold i HFC i mange år og har en dreng der er medlem i klubben.

Erik Dam vil meget gerne støtte op om klubben og dens mange aktiviteter, som Erik påskønne meget.

HFC ser frem til dette samarbejde, hvor Erik Dam bl.a. de sidste par år har stået for maden til årets sponsorfest, som igen afholdes til november.

Forrige Næste

Klub kalender