Haslev FC

- en social ansvarlig klub

Haslev FC

- en social ansvarlig klub

Haslev FC

- en social ansvarlig klub

Haslev FC

- en social ansvarlig klub

Den 23-02-2018

Ny sponsor i HFC

Frøsigs Autoværksted har, som ny sponsor, tegnet et sponsorat med Haslev FC, som betyder at Oldboys og Veteran afdelingen for første gang får nyt træningstøj. HFC er stolt over at Frøsigs Autoværksted har valgt at samarbejde med fodboldklubben.

Den 20-01-2018

Bygma Haslev.

Bygma i Haslev, har fornyet sit sponsorat i Haslev FC for en ny 2 årig periode. Bygma støtter med sit sponsorat meget bredt i klubben og dens mange aktiviteter og har været med i mange år som sponsor.
​HFC takker for det gode sammenarbejde.

Den 18-01-2018

Haslev Boghandel.

Haslev Boghandel i Haslev, har fornyet sit sponsorat i Haslev FC for en ny 2 årig periode. Haslev boghandel støtter med sit sponsorat meget bredt i klubben og dens mange aktiviteter og har været med i mange år som sponsor.
​HFC takker for det gode sammenarbejde.

Den 17-01-2018

Refina Vask og Rens.

Refina Vask og Rens i Haslev, har fornyet sit sponsorat i Haslev FC for en ny 2 årig periode. Refina støtter med sit sponsorat meget bredt i klubben og dens mange aktiviteter og har været med i mange år som sponsor.
​HFC takker for det gode sammenarbejde.

Den 15-08-2017

Pigefodbold i HFC

Den 20-04-2017
Billede

Husk alle som har været forbi Sportigan med bestilling af Klubdragt skal afhente den nu på
tirsdag, d. 25/4 kl. 18-19 I HFC klubhus.
Grillen er tændt og der kan købes ristede pølser med brød, så tag familien med 😎
Vi glæder os til og se.
Hilsen HFC

Den 20-04-2017

HFC - Herfølge BK. 22. apr. kl.14.00 på Haslev stadion

HFC - Herfølge BK. 22. apr. kl.14.00 på Haslev stadion

Den 14-04-2017

Kunstgræsbane

Billede

Haslev FC aflåser deres kunstgræsbane

HFC har taget det drastiske skridt, at aflåse lågerne til deres kunstgræsbane.
HFCs bestyrelse har diskutteret sagen indgående. Det sker på grund af længere tids kedelige oplevelser på vores kunstgræsbane. Hvor folk der har benyttet banen, har efterladt skrald og flasker på banen - ja flere gange smadrede flasker til stor fare for brugerne. Og dette selv om der er opsat skilte og affaldskasser. Vi har også oplevet hærværk på banen, hvor net i målene er blevet afbrændt og skåret op.
HFCs bestyrelse ser gerne at banen benyttes i fritiden. Men dem der bruger banen skal respektere, de skilte der er sat op, de skal rydde op efter sig selv og brug af åben ild på banen er absolut forbudt.
HFCs kunstgræsbane er flittigt brugt. Ja mere end hvad vi i HFC havde kalkuleret med. Slidtagen på banen er stor, og en udskiftning af græstæppet er nødvendigt før vi egentlig havde beregnet. Og det er en økonomisk udfordring. Og jo bedre vi passer på den, jo længere holder den. Og vi opfordre alle til at hjælpe til med at passe på banen.
Den store låge i hjørnet af banen vil være åben for dem der skal træne på den. Og når vi kommer til efteråret vi bestyrelsen diskuttere sagen igen.
Til vintertræningen vil lågerne igen være åbne
På bestyrelsens vegne
Jens Hvidemose

Den 12-03-2017

Stor hjælp til Haslev FC fra Engberg

Stor hjælp til Haslev FC fra Engberg
 
Engberg Tømrer & Snedker har i år øget sit sponsorat i Haslev, som nu er sponsor på 2 ungdomshold. Søren Engberg har været med en del år og yder også en del hjælp i klubben med forskellige reparation i klubhuset mv.. Uden hjælp fra personer, som fra Søren, vil HFC ikke være den klub den er i dag, udtaler Jens E Fra HFC. Engberg Tømrer & Snedker har tegnet en aftale frem til 1 jan. 2020