De 10 forældrebud

•Mød op til træning og kamp - dit barn ønsker det.
•Giv opmuntring til ALLE spillere under kampen - ikke bare til din datter eller søn.
•Giv opmuntring i både med- og modgang giv ikke uberettiget kritik, men positiv og vejledende kritik.
•Respekter trænerens brug af spillere - forsøg ikke at påvirke ham/hende under kampen.
•Se på dommeren som en vejleder - kritiser ikke hans/hendes afgørelser.
•Giv opfordringer til dit barn om at deltage - pres ikke.
•Spørg om kampen var spændende og sjov - ikke kun om resultatet.
•Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr - overdriv ikke.
•Vis respekt for arbejdet i klubben - bak op om initiativer til årlige forældremøder, hvor I kan afklare ambitioner og holdninger. Du behøver ikke andre forudsætninger for at tage del i klubbens liv, end lyst og engagement.
•Tænk på, at dit barn spiller fodbold - ikke dig!

Ny opdateret hjemmeside.. - Hold Jer opdateret her på holdsiden løbende.. - Alle informationer vil blive lagt ind her..

AUG 15 Ons
19:00 U13 Drenge 8-mands 1 (06) Efterår, Pulje 3 Haslev FC - Dianalund IF Kampnr.  186800
Logo Dianalund IF